Bennmaradó peremzsalu, koszorú zsalu, szélzsalu

A hagyományos födém koszorú zsalu előkészítése mindig dupla munka. A vasalás és zsaluzat összeszerelése mellett gondoskodni kell a hőhíd lezárását szolgáló szigetelő lapok beépítéséről is. Cégünk innovációja, a Maruzsi peremzsalu egy lépésben oldja meg, a koszorú zsaluzás időrabló folyamatát. Ragasztás és bonyolult szerelés nélkül, LEGO-szerűen összecsúsztatható elemekből lehet vele elkészíteni a monolit födém körbezárását, a koszorú zsalut, és egyben a hőszigetelést. Az alábbi videó 30 másodperc alatt bemutatja, hogyan.

A bennmaradó peremzsalu felszerelése (videóval)

A legfelső téglasor külső peremére, méretre vágható műanyag síneket rögzítünk, a téglák légréseibe szorítható műanyag ékekkel. A sínbe szintén méretre szabható 300-as keménységű XPS habosított szigetelő táblákat csúsztatunk. Végül az XPS lapokat egy átmenő acél tüskével szorosan a födém vasalatához drótkötéssel rögzítjük, szükség esetén hajlítjuk és drótozzuk. A fixen rögzített merev szigetelőlap annyira erős, hogy beöntéskor megtartja a betont, így egyszerre tölti be a koszorú zsalu, és a hőhíd szigetelő szerepét. A betonozás után nem kell szétszerelni, az XPS lap a fal bennmaradó része lesz.

Bennmaradó peremzsalu árak folyóméterben

Méret
(cm)
Nettó ár
(Ft/folyóméter)
Bruttó ár
(Ft/folyóméter)
20 x 52257,-2867,-
25 x 52485,-3156,-
30 x 52961,-3760,-
35 x 53436,-4364,-
40 x 54182,-5311,-
60 x 55113,-6493,-

A bennmaradó peremzsalu árazása

A Maruzsi koszorú zsalu beépül az épület falába, ezért természetesen nem bérelhető, csak megvásárolni lehet. A gyors és egyszerű összeillesztéssel, a szétszerelés mentes konstrukcióval jelentős időt lehet megtakarítani. Ára sokkal kedvezőbb, mint a hagyományos koszorú zsalu és a hőszigetelés együttes költsége.
A tetszőlegesen vágható sínek gyári hossza 2m. A fal külső peremén hosszirányban egymás mellé rögzített sínek között akár 25 cm hézag is lehet. A szintén vágható XPS lapok gyári méretei 125 cm hosszúság, 5 cm szélesség és 20; 25; 30; 35; 40; 60 cm magasság. AZ XPS lapokat természetesen szorosan egymás mellé kell a sínekbe csúsztatni. A folyóméterben megadott árak tartalmazzák a sín, az XPS lap, a rögzítő ékek és tüskék árát is.

Bennmaradó peremzsaluval tervezett fagerendás épületnél, a koszorú belső oldalán természetesen szükség van hagyományos koszorú zsaluzatra is. Ha a bennmaradó szélzsalut nálunk vásárolja, a hagyományos zsaluzatot extra kedvezménnyel, méterenként heti nettó 500 Ft-ért adjuk bérbe óvadék ellenében!

MÚLT

JELEN / JÖVŐ

Hagyományos koszorú zsaluMaruzsi bennmaradó koszorú zsalu 3D animációs videó